Friday

gossip girl





gelak puas puas dulu . hahahaha .
*okay , tak lawak pun.


gossip girl ?
muni , aira , wani .
ape kena mengena ni ? =.=


macam ni , kami bertiga telah digelar 'gossip girls' dalam kelas bel260 oleh
missaziyan tercinta <3>
hebat kan . *err . haha .


'gossip girls , you all discuss about what ?
'gossip girls , do your homework'
bla bla bla .


miss ni , kami discuss pasal pelajaran tau . *ehemmm .
miss kate nak separate kan kami .


ohh tidakk , saya tidak mahuu berpisah . sob sob .
*action je lebih . sebenarnye tak kisah pun :p


saksi kepada gelaran kami pia , tiqa n ida . haha .
*wani sengal .

ps:

kami bukan bergosip sebenarnya .
tapi kan mengikut fakta yang disampaikan oleh en samsul
sehari wanita bercakap berapa puluh ribu perkataan ntah *lupe* .
so kami nak cukupkan jumlah perkataan 2 je . :D



ha , tak faham ? ouh , takpela .
terima kasih kerana membaca . hee . :)

2 comments:

  1. =) huhuhu...... hari ni gossip girl mkn nasi lmk pulak!

    ReplyDelete