Saturday

tiga DECEMBER dua ribu sepuluh


senyum senyum . tarikh ni ong punya . haha .



*keputusan test jpj kereta*

LULUS
! yeay , saya sudah lulus .
cepat cepat bagi kereta , saya yang drive . HAHA .
memang happy giler la kan lulus . save duit .
berbaloi hari hari kena marah time blajar , bangun awal pagi semata mata nak blajar kereta .
before this , saya memang tak suka giler blajar kereta .
tak de hati la konon nak blajar .
sebab?
asyik kena mara dengan pakcik sebab bawak kereta tak betul . hehe ~
biasala 2 , saya kan budak baru belajar . ngee~
akhirnya lulus jugak .


tapi tapi..
saya sedih .
sebab jpj moto tak lulus . sob sob .
moto yang slalu bawak pun tak lulus .
tapi tak lulus bahagian II je tau . *titi je pun * haha .
orang yang pena digelar minah rempit tu .
tak lulus jugak . haishh .
macam klakar . haha .
tapi takpe . kalau tak gagal macam tak adventure la kan . *ngek~
melayang duit sebab kena bayar untuk repeat .
membazir membazir ;)


wahh , happy happy . .
sebab ?
dapat panggilan daripada orangA.
sumpah saya happy .
saya @#%&@$ awak . hehe ~
terima kasih awak :)


happy lagi .
kan da cakap tarikh ni ada ong . haha .
dapat makan char kuey teow . *yummy
sedapp tau ..
favourite saya (:

lepas 2 ,
dapat jumpa orangB..
haha . *gelak bangga
kebetulan je . saya tengah lepak then tiba tiba orangB muncul.
patutla hati berdebar debar . haha . *jangan percaya :p
lama kot tak jumpa orangB ni .
before raya kot last jumpa . tu pun terserempak jugak .
saya @#%^@# awak . haha .


*saya tak gatal , saya tak tamak . saya cuma seorang gadis yang single je . peace . haha!



moga moga hari hari yang mendatang akan seperti hari ini . aminn~
TAMAT (:

2 comments:

  1. wahhh~thniah2!
    psnie bwk fara plak pusing penang~
    weheee~

    ReplyDelete
  2. ouh boleh .
    no hal punya . haha :)

    ReplyDelete